0241 613 336
0734 744 116

0752 111 161
0768 246 843

Despre Acord Imobiliar ConstantaIn urma cu 10 ani am decis infiintarea agentiei imobiliare care sa aduca servicii de calitate, dar si sprijin clientilor beneficiari.

Informatia adduce putere si parghiile transmiterii ei catre clientii nostril cu professionalism, integritate si transparent ne-au fact sa ne consolidam locul in piata.

Echipa care formeaza aceasta entitate, alcatuieste o familie dinamica, pragmatic si mereu atenta la cerintele, planurile si nevoile clientilor si partenerilor nostril.

Clientii nostril beneficiaza de servicii profesionale de consultant imobiliara de calitate in functie de necesitatile si dorintele lor. In cei 10 ani am tranzactionat pe toate segmentele de piata pentru ca specialistii nostril au fost mereu atenti la nevoile pietei, au manifestat intelegere si sprijin partenerilor sai.

Prin prestarea de servicii imobiliare pe langa consultant de specialitate in vederea vanzarii/cumpararii/inchirierii de apartamente/case/vile/terenuri/spatii comerciale/ spatii industrial in Constanta si in zonele limitrofe acesteia; si intelegerea nevoilor fiecarui client in parte, fie acesta la primul contact cu piata imobiliara sau fie acesta un dezvoltator imobiliar cu state vechi in acest segment.

Oferim solute profesioniste la dorintele clientilor nostril, pentru ca noi stim ca apelarea la un specialist care sa te asculte, sa te inteleaga sis a iti ofere ceea ce ai nevoie, nu doar te ajuta sa faci cea mai buna alegere, dart e ajuta sa salvezi timp si bani.

Fiecare client care a apelat la noi, stie ca in afara de servicii profesioniste a gasit un partener de incredere care i-a oferit cea mai viabila solutie, in cel mai scurt timp, la cel mai bun prêt, iar asta inseamna pentru noi servicii de calitate pentru client fericiti!
Cautare